Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

Smile Adsl Görüşleriniz
 Smile Adsl - FORUM : Smile Adsl Görüşleriniz
Konu Konu: smile adsl mağduru Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
ersun kasap
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 12-Temmuz-10 Saat 17:44 | Kayıtlı IP Alıntı ersun kasap

1,5 yıla yakın smile adsl abonesi olduktan sonra aboneliğimi kapattırmak için smile adsl çagrı merkezini aboneliğimi kapattırmak için aradım. 24/06/2010 tarihi itibari ile aboneliğimin iptal edilmesi talimatını telefondaki bayan belirrtim.Müşteri temsilcisi bayan kapanışın yapılabilmesi için müşteri temsilcisinin beni 72 saat içerisinde araması gerektiğini söyleyerek telefonu kapadı.Daha sonra beni uygun olmadıgım bir zamanda aradılar telefonu meşgüle almışım .bir daha beni 06/07/2010 tarihine kadar kimse aramadı.O tarihte beni arayan bayan kapanışın gerçekleşmesi için bana bir dilekçe örnegi göndercegini onu imzalayıp postaya vermemi ondan ve posta onlara ulaştıktan sonra kapanışın yapılacağını söylediler.Temmuz ayı 1 hafta geçtiği içinde bu ücretin benden tahsil edileceğini bildirdiler.

Abone olurken hiçbir evrak imzalamadan  bir telefon ile abonelik yapan bu şirket neden se iptal ettirmek istediğimde her türlü zorluğu çıkartıyor.Bu yüzden  vatandaşların mağdur olmaması için bu şirketen abonelik kesinlikle yaptırmamalarını tavsiye ediyorum.

Yukarı Dön Göster ersun kasap's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ersun kasap

yepyeni_uye
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Gönderen: 29-Temmuz-10 Saat 18:08 | Kayıtlı IP Alıntı yepyeni_uye

Bakalım, bana ne problemler çıkaracaklar. Benim de
verdiğimi bir türlü hatırlayamadığım 24 aylık taahhüdüm
Ağustos'ta doluyor. Hemen iptal ettirmek istiyorum ama 1
Ağustos itibariyle güya otomatik olarak uzatacaklarmış
taahhüdümü. Şikayet sitelerine yönelmek lazım buranın
yerine.
Yukarı Dön Göster yepyeni_uye's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yepyeni_uye

eberce
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 21-Ağustos-10 Saat 13:42 | Kayıtlı IP Alıntı eberce

bende aynı dertten muzdaribim.Ama benimki biraz daha çetrefilli.yaklaşık 3-3.5 yıllık smile abonesiydim.Taki diğer servis sağlayıcıların kampanyaları ile tanışana kadar.Sözleşmemin bittiği nisan 2010 tarihinde nasılsa sözleşmemi uzatmak ve yeni kampanyalar hakkında bilgi vermek için ararlar dedim ama nafile.Boşuna bekleyiş nasılsa sağılacak inek sesini çıkarmıyor devammmm.Ayrıca çıkmak zorunda olduğum işim gereği seyahatten dolayı mayıs 2010 tarihi sonuna kadar adsl aboneliğim aklıma bile gelmedi, seyehat dönüşü araştırmalarım sonucu avantajlı servis sağlayıcı kampanyaları gördüm smile aboneliği sonlandırmak için müşteri temsilcisi ile görüştüm 3 gün içinde aranacağım söylendi.evet 30 saat sonunda arandım ama yağlı ballı anlatılan kampanyalar için.Bana uygun bir kampanya buldum ve adsl aboneliğim devamı için okey verdim.Kampanya 6 ay 22 tl 6 ay 45 tl ödenmek şartıyla 12 ay taahhütlü kampanyaya katıldım.İLK ay fatura 45 dedimki herhalde bu geçen ayın faturası müşteri temsilcisini aradım aboneliğim ile ilgili bilgi istedim.Hayda oda nesi aboneliğim 3 ay 22 tl 9 ay 45 tl itirazlarım  fayda etmedi ve alenen smile adsl tarafından kandırıldım.Aboneliğim sonlandırılması yönünde talimat verdim 72 saat içinde aranacağım söylendi,tamam iyi güzel ama nedense bırakın 3 günü tamı tamına 10 sonra arandım e neymiş 28/08/2010 da aranmışım ama ulaşılamamışım smile efendi daha yeni müsait olmuş çağrı sırasına göre ancak aranmışım.Allahım kafayı yiyecem  iyiden iyiye beni salak yerine koyuyorlar,daha bitmedi aboneliğim sonlandırılması için bir form doldurup aps ile göndermem gerekliymiş gelen formu bir görseniz herşeyi kabulleniyorsunuz utanmasalar müşteriden bizden özür dileyin demedikleri kalıyor(İSTEYEN ARKADAŞA BU FORMU YOLLAYABİLİRİM) aboneliğiniz sonlandırılması adına lanet olsun diyerek doldurdum ve gönderdim.bugün saat 11:00 itibari ile arandım ve allaha şükür kurtuldum ama 1 mb bile kullanmadan 45 tl ödeyerek LÜTFEN SMİLE ABONESİ OLACAK ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN NASIL ONLAR KONUŞMALARI KAYIT ALTINA ALIYOR İSE SİZDE KAYIT ALTINA ALIN GÖRÜŞMELERİ AYRICA ABONELİĞİ SONLANDIRMAK İSTERSENİZ AYIN 10-15 ARASI ARAYINKİ AY SONUNA DOĞRU ANCAK KAPATILIR HATTINIZ İNANIN BEN NE BAŞKA SERVİS SAĞLAYICI ELEMANIYIM NEDE SMİLE KÖTÜLEMEK ADINA BUNLARI YAZIYORUM BAŞIMA GELENLERİ GÖRÜN BENİM GİBİ MAĞDUR OLMAYIN BÜTÜN AMACIM BU.

Yukarı Dön Göster eberce's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: eberce

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma