| Gönderen: 12-Temmuz-10 Saat 17:44 | Kayıtlı IP
|
|
|
1,5 yıla yakın smile adsl abonesi olduktan sonra aboneliğimi kapattırmak için smile adsl çagrı merkezini aboneliğimi kapattırmak için aradım. 24/06/2010 tarihi itibari ile aboneliğimin iptal edilmesi talimatını telefondaki bayan belirrtim.Müşteri temsilcisi bayan kapanışın yapılabilmesi için müşteri temsilcisinin beni 72 saat içerisinde araması gerektiğini söyleyerek telefonu kapadı.Daha sonra beni uygun olmadıgım bir zamanda aradılar telefonu meşgüle almışım .bir daha beni 06/07/2010 tarihine kadar kimse aramadı.O tarihte beni arayan bayan kapanışın gerçekleşmesi için bana bir dilekçe örnegi göndercegini onu imzalayıp postaya vermemi ondan ve posta onlara ulaştıktan sonra kapanışın yapılacağını söylediler.Temmuz ayı 1 hafta geçtiği içinde bu ücretin benden tahsil edileceğini bildirdiler.
Abone olurken hiçbir evrak imzalamadan bir telefon ile abonelik yapan bu şirket neden se iptal ettirmek istediğimde her türlü zorluğu çıkartıyor.Bu yüzden vatandaşların mağdur olmaması için bu şirketen abonelik kesinlikle yaptırmamalarını tavsiye ediyorum.
|